Kuum
(0 Arvustused)

Center Console Sahtel Reguleeritav Plaat Korraldaja Taga Auto Topsihoidja Ladustamise Kasti Korraldaja Interjööri Aksessuaarid Autodele

€17.07 €21.33 s
Suurus:
Kogus:

Center Console Korraldaja on reguleeritav box laius suurus ja sobib eri kohtades.Topsihoidja tuleb välja vaid 1 pull ja on plekikindlad.

Tehnilised andmed:

Nimetus: Center Console Korraldaja

Värv: Must

Toote suurus: umbes 20.5x18x9cm/8.07x7.09x3.54 cm

Materjal:ABS

Paigaldamise vahemaa: universal

Paigaldamise meetod: paigaldamiseks Ei vaja, kasuta seda otse

Tarvikud: tolmukaitse, vabatahtlik

Pakkeleht:

1*Auto Taga Ladustamise Kasti

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugavalt Korraldada: Nautige pingutusteta juurdepääsu oma must-rikaste meie center console korraldaja.See ei vaja installi või rihmad ja sobib erinevate auto mudelid.Selle purunematu ja stabiilne disain tagab muretu otsest kasutamist, tagades mugavuse ja organisatsiooni õues.

2.Mugav topsihoidja Disain: Kogemusi kiusame tasuta jooke oma sõiduki meie center console korraldaja.Ladustamise topsihoidja on kergesti kättesaadav vaid 1 pull ja saab kindlalt lükatakse tagasi, et säästa ruumi.Parandada oma sõidu kogemusi selle mugav ja stiilne aksessuaar.

3.Reguleeritav Konfiguratsioon: saab vabalt reguleerida laius ladustamise kasti vastavalt erinevate mudelite ja eelistusi, kasutades maksimaalselt ruumi oma center console.

4.Üldiselt Kasutada: võime panna tooli selja -, tagumiste istmete või keskele konsooli, selle korraldaja on mitmekülgne piisavalt, et rahuldada kõik sinu ladustamise vajadusi.Peatada organiseeritud ja hoida teie auto tarvikud, vidinaid ja isiklikud esemed käeulatuses.

5.Kvaliteetne Materjal : Valmistatud kõrge-kvaliteet, plekk-vastupidavad ABS, see center console korraldaja annab pikaajalise kasutamise.Selle vastupidav ja kulumiskindel disain on võimeline taluma raske kasutamine ilma halvenemine.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Päikesevarju Ladustamise Kott

Arvustused