Kuum
(0 Arvustused)

Pardi Auto 4tk Pardi-Auto Armatuurlaua Kaunistused Mini Kollane Valge Part Kaunistused Interjööri Aksessuaarid Auto Armatuurlaual

€3.91 €7.82 s
Suurus:
Kogus:

Lisada veidi värskust oma auto meie armas pardi auto!Saadaval erinevaid stiile ja värve, see quacky pal saab kergesti paigaldada oma auto armatuurlaud.Tehtud ilma deformatsioon, see on ideaalne lastele ja täiskasvanutele.Upgrade oma auto sisustus koos see armas ja funktsionaalne aksessuaar.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Part Ornament Auto

Toote kaal: ca 45 g

Pakendi suurus: umbes 12*15CM (4.72*5.90 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Pakkeleht:

4tk*Armatuurlaua Pardid

Vaata rohkem toote detailid

1.Eco-Sõbralik ja Vastupidav Tee eco-sõbralik ja stiilne avaldus koos meie Pardi Auto.See armas ja vastupidav aksessuaar jääb puutumata isegi kõrgel temperatuuril ja säilitab oma esialgse kuju ja värvid, võimaldades teil nautida lõbus sõita.

2.Prääk-Tastic Võlu: tema võluv ja elav välimus, see part auto on kindel, et tuua särtsu ja värskust oma sõitu.Tema rikas liikumise ja värviline disain teeb see peen lisaks mis tahes sõiduk.

3.Parandada Oma Sõidu Kogemus: Installeerida meie Täpi Auto sinu armatuurlauale või aken ja vaadata, sest see õõtsub koos sõiduki liikumise, pakkudes huvitav ja elav juhtimiskogemus.Selle kasutamine vedru elastsus loob uue taseme põnevust iga teekond, mistõttu on täiuslik lisaks parandada oma sõidu rõõm.

4.Ennast väljendada: See part auto on saadaval erinevaid stiile ja värve, nii et saate valida 1, mis sobib oma isikupära ja meeleolu.Kas soovite, armas, naljakas, või lahe pardid, leiad siit.Näita oma maitse ja tee oma auto hiilga see ainulaadne tarvik.

5.Suurepärane Kingitus: See part auto on suurepärane võimalus väljendada oma mõtteid ja õnnistusi teie sõbrad, armastavad, laste, sugulaste või kolleegidega.Kas see on kellegi sünnipäev, aastapäev, kooli või mis tahes muu sündmus, see part teeb neile naeratus ja tunnen oma armastust.

  • Peamine Materjal: PUUVILL
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kaal: 45g

Arvustused