Kuum
(0 Arvustused)

Papagoi Puuri Hammustada Mänguasjad, Puidu Hammustada Puuri Lindude Papagoi Mänguasju Kaasaskantav Linnu Puuri Tarvikud Puidust Plokk Lind Papagoi Mänguasju Väike

€8.51 €22.42 s
Suurus:
Kogus:

Meie elav lind tuhnimise mänguasi on lõbustada oma sulgkerge sõber.Oma ringlussevõetud materjale, muuta see ideaalne hammustamine, ronida, ja suur õõtsuv.Lõbus võib alustada kohe, lihtsalt kinnihakkamine terasest konks peal puuri.Erksad värvid käesoleva viis-töö mänguasi kiiresti silma linnud.

Kirjeldus:

Materjal: puit, metall kett, pp

Kaal: 213 grammi

suurus:

Rippsild kiik: (ligik.) 14*10cm/5.51*3.94 tolli

Värv kiik: (ligik.) 10*18cm/3.94*7.09 tolli

Trompet bell string: (ligik.)18cm/7.09 tolli

Raktan palli bell string: (ligik.)18cm/7.09 tolli

Õõnes kera: (ligik.) 23*8cm/9.06*3.15 tolli

Pakkeleht:

1* rippsild kiik

1* Värv kiik

1 * Trompet bell string

1* Sepak Takraw Bell String

1 * õõnes palli

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Viimistletud: Leidlikult on tehtud kellad, et pöörduda oma linnu maitse, see närimine mänguasi on meelitada neid mängida ja närida.Tema värvikas disain ja karge heli hoiab neid meelelahutust tundi.

2.Mitmel otstarbel: Kui Parakeet Mänguasjad on kasutatud kasutada, seista, ronida, mängida, närida, puhkus, jne., pakkudes teie lind ideaalne mänguasi õõtsuv, närimine ja ronida kõrguselt.

3.Lihtne Paigaldada: Väike Lind Kiik Mänguasjad võivad kergesti külge top linnu puuri.Lisatud puuri, nad säästa ruumi ja kaunistada puuri nii, et teie lind on lõbus iga päev.

4.Lihtne Kasutada: Meie Linnu Puuri Mänguasju hulka 1 rippsild kiik, 1 värviline kiik, 1 trompet bell string, 1 takraw bell string ja 1 õõnes kera, mis võib kiiresti haarata linnu tähelepanu.

5.Pikk Teenindavad Elu: Anna oma linnu vahva puidust mänguasi, mis on hügieeniline ja ohutu nokkida, närida, seista, ja mängida koos.Valmistatud korduvkasutatavad naturaalsest puidust ja kaunistatud värvikas puidust helmed.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Polüester

Arvustused