Kuum
(0 Arvustused)

Väikelapse Tekk Swaddle Tekk Voodi, Tekid Mugav Saanud Ja Kiletamine Naha-Sõbralik Unisex Saunalina Õendusabi Kate

€5.67 €11.34 s
Suurus:
Kogus:

See beebi tekk on nahasõbralik ja pehme, ideaalne kiletamine oma beebi pärast vanni.Seda saab kasutada ka saunalina või hubane kate võrevoodi.See on kokkupandav ja lihtne teha ümber, mistõttu on mugav ja praktiline igapäevaseks kasutamiseks.Saad valida erinevaid värve sobitada oma lasteaed kujundusest.

Kirjeldus:

Nimi: Musliin Beebi Tekk

Materjal: 90% puuvill

Suurus: umbes 80*65cm/31.5*25.59 aastal

Kaal: umbes 80g

Pakkeleht:

1 x Musliin Beebi Tekk

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hubane ja Pehme: Meie musliin beebi tekk on valmistatud puuvillast kangast, mis on mitte-ärritab nahka ja vastupidav igapäevaseks kasutamiseks.See on pehme ja mugav, annab oma beebi soe ja hubane kallistama tervisliku une.

2.Kokkupandav ja Kaasaskantav Tekk: See musliin beebi tekk on mitte ainult hingav ja soe, kuid ka lihtne klapp ja vedada.Sa saad teha seda koos teiega kuhu minna, või salvestada teie mähe kott.See tekk on mugav ja kasulik valik

3.Multi Rakendus: Kas te peate saunalina, a swaddle, õendusabi katta, või esita matt, see musliin tekk on teile kaetud.See on eelarve-sõbralik tekk, mis kohandub teie lapse vajadustele.

4.Mood ja Atraktiivne: Meie musliin beebi tekk on mitte ainult lihtne ja elegantne, kuid ka kohtumine vanemate vajadustele.Saate valida erinevaid värve, et see sobiks teie lapse isiksuse ja kord.

5.Käsitsi ja Masinaga Pestav: See musliin beebi tekk on lihtne puhastada ja hooldada.Saab käsi pesta või masin pesta ilma mõjutab selle kvaliteeti.See ei deformeeru või fade, tagades teie beebi mugavust ja rahulolu.See on mugav ja praktiline tekk vanemad ja lapsed.

  • Materjal: PUUVILL
  • Vanus: 25-36m
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Hooaeg: Suvi
  • Sugu: Mees

Arvustused