Kuum
(0 Arvustused)

Vastsündinud Foto Rekvisiidid Müts Suspender Kombekas Püksid Poseerib Riided Beebi Fotograafia Sobiks Imiku Photoshoots Kostüüm

€11.02 €16.20 s
Suurus:
Kogus:

Omadused:

OOTDTY

kauneid hetki meie Vastsündinud Fotograafia Rekvisiidid!Ideaalne luua armas ja meeldejääv photoshoots, nende on baby foto varustus on valmistatud peen viimistletud ja õrn disain.

Valmistatud väga kvaliteetseid materjale, meie foto kostüümid on pehme ja mugav, tagades võimalikult suurel määral hoolitseda oma beebi õrna nahka.Keerukas muster lisab puudutus mood, et nende üpp ja sipukad seab.

Mõeldud vastsündinud ja imikud, meie Gwwfe Baby Kostüüm on suurepärane kingitus vanematele, kes armastavad hõivamiseks oma jumbu kasvu hetki.Selle, mis sobib nii poistele ja tüdrukutele, mistõttu on mitmekülgne valik igale lapsele.

Kas selle pere photoshoot, stuudio või beebi poole, meie vastsündinud fotograafia rekvisiidid on ideaalne eri juhtudel.Lase oma last kaamera ees, tutvustada oma cuteness ja

Oma unikaalse värvi ja stiilne disain, meie Vastsündinud Fotograafia Rekvisiidid teeb oma last stand välja tõrjuda.Luua püsivaid mälestusi ja hellitada iga hetk käesoleva jumalik ja moes riided.

Tehnilised andmed:

Toote Mõõt: Ca.Pikkus 30cm/11.81 tolli

Materjal: Polüester

Sobib Vanusele: 0-1month beebi poistele

Pakett Sisaldab:

1x Beebi Müts

1x Beebi Suspender Romper

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Sugu: emane
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • CN: Guangdong
  • Brändi Nimi: THINKTHENDO
  • Vanus: 0-6k
  • Materjal: Polüester

Arvustused