Kuum
(0 Arvustused)

Tutt Võltsitud Kõrvarõngad Hairband Hiina Stiilis Lehed Pikk Tutt Peapael Hanfu Tutt Võltsitud Kõrvarõngad Hairband NA

€6.57 €13.68 s
Suurus:
Kogus:

Tutt Võltsitud Kõrvarõngad Hairband Hiina Stiilis Lehed Pikk Tutt Peapael Hanfu Tutt Võltsitud Kõrvarõngad Hairband NA

Märkus: 1.Lugupeetud klient, täname, et esimene.Aga kahju, et mõnikord pakk saabub umbes 15-25 päeva, sest see on vaja mõned aegu, kui meil on nii palju, et toode.Ja me ei saa kontrollida, mõned eritingimused transiidi.Nii, loodan, et saate aru.Aga ärge muretsege, me saata see kiireim viis.

2.Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1. Kõrge kvaliteet: peakatet on raha ja kõrge kvaliteedi.See on valmistatud esimese klassi materjalid, ei fade, ja on vastupidav.See on nii praktilisust ja ilu.Lõpuks peapael on ümardatud ja ei põhjusta mingit kahju oma peanaha.

2. Hiina stiilis peen detail teeb selle atraktiivseks, head teenetemärkide oma juukseid.Mõeldud lille kuju ja peen detail, nad on elegantne ja graatsiline tüdruk.

3. Disain: läikiv metall peapael on veniv ja tugev, mitte-libisemine, hoia juukseid kindlalt ja ei ole valus juuksed.Raske ja peenike peapael on õhuke ja kerge, mistõttu on seda lihtne panna oma juukseid ja hoiab seda peavalu kogu pika päeva.

4. Mitmel eesmärgil: Kas paksud, peenikesed, lühikesed või pikad juuksed, paindlik peapael on alati sobib laste või naiste igapäevane elu, meik, nägu pesemine, ujumine, jooga, rollimänge, pool kandma, ja fotograafia.

5. Vapustav juuste aksessuaarid: See hõbedane rhinestone peapael on suurepärane kingitus teie partner, sõbrad, tütred, emad, abikaasad ja kolleegidega.

Teade:

1.Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

2.Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

Kirjeldus:

Suurus: 18*4CM

Kaal: 75g

Pakett Sisaldab:

1x Tutt Võltsitud Kõrvarõngad Hairband

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

  • Mudeli Number: GZ1678
  • Toote Tüüp: Hairwear
  • Metallide Tüüp: Alumiinium
  • Materjal: Metallist
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Kuju\muster: Ring
  • Sugu: Naised
  • Stiil: Vintage

Sildid: kõrvarõngad hairband

Arvustused