Kuum
(0 Arvustused)

Sõiduki Prügi Prügikasti Koos Topsihoidja Multi-Function Vastupidav Auto Prügi Saab Eemaldatav Väike Prügi Saab Ladustamise Ja

€10.47 €20.95 s
Suurus:
Kogus:

Kirjeldus:

Meie multi-funktsioon auto prügikasti on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjali, nii et see on veekindel, vastupidav, kulumiskindel ja tilk-vastupidavad.Seda saab kasutada, et korraldada kõik vähe asju ja rämps, näiteks kommipabereid, suupiste konteinerid, mahla pudelid, sooda-purgid jne.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Paigaldus: tagasi clip konks

Suurus: umbes 20.5*20.5*20.5 cm/8.1*8.1*8.1 aastal

Pakkeleht:

Prügikasti*1

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: Kuna meie multi-funktsioon auto prügikasti on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, see on veekindel, vastupidav, kulumiskindel ja tilk-vastupidavad.

2.Lihtne Kasutada: Kasutades vajutage disaini, meie sõiduki prügi prügikasti on lihtne kasutada.Kaas saab automaatselt tagasilöögi.Teil on vaja ainult panna PP kott purki ja välja viskama oma prügi, kui sa lähed läbi päev.

3.Mugavaim: Abil eemaldatav disain, meie automotive jäätmete ladustamise juua omanik on väga mugav pannes objekte ja viskamine prügi.

4.Heavy Duty Konksud: heavy-duty konksud, meie auto prügikasti topsihoidja saab riputada küljel ukse-ja tagaistmel, ega viida taga tasku istme.See on lihtne paigaldada.

5.Lai Valik Kasutusalad: Meie 2-in-1 auto karika omanik saab korraldada kõik vähe asju ja rämps, näiteks kommipabereid, suupiste konteinerid, mahla pudelid, sooda-purgid jne.

  • Tüüp: Ladustamine Kopp
  • Materjal: Plast
  • Kuju: Ring
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Vajutades Tüüp

Arvustused