Kuum
(0 Arvustused)

Haagise Rehvi Hõlmab Rehvi Komplekt Hõlmab Rehvi Kaitsjad Veekindel Rehvi Katted RV Universaalne Lumi Protector 2 Tk Haagise Ratta

€23.21 €64.46 s
Suurus:
Kogus:

Otsin usaldusväärne lahendus, et kaitsta teie RV rattad aastaringselt?Meie RV Ratta Hõlmab on saanud teie hõlmatud!Nad pakuvad suurepärast kaitset igal aastaajal, pidage interjööri kuivati, ja kohtuda erinevate autode omanike vajadustele.Pluss, nad ei vaja muud vahendid paigaldada.Ideaalne neile, kes parkida oma sõidukeid pikka aega.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: RV Hõlmab Rehvi

Toote materjal: Oxford riie

Toote Suurus;

A: umbes 61x29x9 tolli/154.94x73.66x22.86cm

B:umbes 67x32x9 tolli/170.18x81.28x22.86cm

Kohaldatava tüüp: A: 27-29 cm, B: 30-32 tolli

Pakkeleht:

2* Camper Hõlmab Rehvi

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Veekindel Kate: Koos veekindel kate, meie RV rehvi hõlmab pakkuda erakorralist kaitset karmide väljas elemente, nagu näiteks tolm, lumi, UV-kiirte ja kõrge temperatuur.Nad hoiavad oma rattad ja rehvid ohutu rooste ja praod, samas ka hoida salongi kuivaks.

2.High-end Materjal: Kogemus aastaringselt ratta kaitse meie RV rehvi kaaned.Tehtud on suurepärane 420D Oxford materjalist, need katted on veekindel, kulumise ja temperatuur-vastupidavad, tagades oma rattad on varjestatud vastu kõiki elemente, kõik aastaajad.

3.Suurepärane Kaitse: Meie RV rehvi katted on ette nähtud ideaalne kaitse tolmu ja põrutuste, mis takistab läbilöökide ja laiendada oma rehvid " eluiga.Hea kvaliteediga materjalide, nad on ideaalne auto omanikud, kes soovivad valvama oma rehvid ajal pikaajaline parkimine.

4.Probleemivaba Kasutamine: must luku rihmad, meie RV hõlmab rehvi on lihtne paigaldada ja eemaldada ilma mingeid täiendavaid vahendeid.Võite kindel olla, et need katted ei puhu ära tuule tingimustes.

5.Valdav Kasutamine: Meie RV rehvi hõlmab paku täielikku kaitset RVs, laagris, haagised ja veokid, mis vastab kõigile rehvi läbimõõt 27-29inch/30-32inch.Tagada kõige paremini sobib teie vajadustele.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Arvustused