Kuum
(0 Arvustused)

Lemmikloomade Küünte Kääridega Kassi Küünte Kääridega Koera Käpa Käärid Küünis Trimmer Väikeste Loomade Küünte Hooldus Clipper Koer Koer Kass Jänese Lind

€2.88 €5.77 s
Suurus:
Kogus:

Bullet Punkte:

1、Roostevabast Terasest: lemmiklooma küünte kääridega on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest teraga, millega saab lõigata küüned koera või kassi korraga.Ja clippers on võimalik saavutada kiire lõikamine, mis on vastupidav.

2、Nonslip Käepide: käepide, lemmikloomade küünte kääridega on valmistatud TPR, whichis lihtne hoida ja mitte-libisemine käepide on kindlalt paigas, et tagada lihtne kasutada ja vältida kriimustusi ja sisselõikeid.

3、Lai Rakendused: lemmiklooma küünte kääridega sobivad kassidele kõik suurused (kassipojad, täiskasvanud kassidele ja eakatele kassidele), ja clippers on ka väga sobiv väikeste loomade (nagu merisead, liivahiired, tuhkrud, hamstrid, küülikud, linnud ja kutsikatega.

4、Säästa Aega: Meie professionaalne kassi küünte kääridega on väga lihtne kasutada ja võimaldab teil hoolitseda lemmikloomad kodus.Ei ole vaja kulutada palju aega veterinaararst.

5、Lihtne teha: küünte kääridega meetme kohta 136*67*8.5 mm/5.35*2.64*0.33 puhul, mis on kompaktne ja lihtne puhastada ja vedada.

Spetsifikatsioonid(umbes):

Nimi: Lemmikloomade Küünte Kääridega

Materjal: PP, TPR, roostevabast terasest

Värv: hall-roheline

Kaal: 34G

Toote mõõdud: pikkus: 136MM/5.35 aastal, laius 67 MM/2.64 aastal, paksus 8,5 MM/0,33

Funktsioon: universal koertele ja kassidele, aitab pere lemmikloomad pikad küüned liistude oma küüned

Pakkeleht:

1 x Lemmikloomade Küünte Kääridega

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile ja Terav: Kuna meie Lemmikloomade Küünte Kääride kasutab kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, teravad noad, ta on vastupidav, tugev, sile ja terav.See võib vähendada koera või kassi küüned ühes minna.

2.Vältida Nicks ja nende Jaotustükid: Kassi Küünte Kääride on mõeldud TPR mittelibiseva käepidemega, mida saab vältida nicks ja kärpeid.See on lihtne hoida ja väga praktiline.

3.Kulutõhusad: meie Koer Kassi Küünte Kääride, saate hoolitseda oma lemmikloomad kodus.Enam kulutuste tundi veterinaararst.See on väga tasuv.

4.Kompaktne Suurus: Väike Loomade Küünte Trimmer on kompaktne suurus ja kerge kaal, nii et see on väga lihtne puhastada ja vedada.See on praktiline ja mugav.

5.Lai Kasutusala: Küünte Kääride on laialdaselt kasutatud.Seda saab kasutada väikeste loomade, sealhulgas kassid, koerad, merisead, liivahiired, tuhkrud, hamstrid, küülikud, linnud ja kutsikatega.

  • Tüüp: Koerad
  • Toote Tüüp: Nailclippers
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Arvustused